Navštíveno 3783x

Tak kdo jste už byl?
Já dneska a mám choutky si to naordinovat ještě jednou. Pecka zážitek a po dlouhé, dlouhé době skvělý film konkurující slavnému Le Mans. Ano v obou filmech jsou sem tam nereálné záběry na auta, zrychlené sekvence, ale tady jich není příliš a je to opravdu dobré dílo... Doporučuju.

05.10.2013, 07:24 |
Sau Byl sem včera (dal sem si to jako "dvojfilm" s Gravitací) a za ma naprostá paráda. Právě s tů Gravitací naprosto jednoznačně najlepší filmy letošního roku.
Za hodně moc posledních roků konečně párádní film o autoch a motorsportu, spolu s Grand Prix a Le Mans asi ten najlepší. Rozhodně patří mezi "must see" filmy každého motoristy.
Diky kluci ta tip...taky rad vyrazim :-)

05.10.2013, 09:08 |
Kamil chystám se
Jdu zejtra..sem zvedavej..
Ako Sau, oboje super. Gravitácia tiež pecka, iný žáner ale podobná bomba.
Taky sem byl včera a jako Tuner#2 mám v hlavě myšlenku jít v týdn ještě jednou :)
Asi jsem šel s moc velkým očekáváním, za mě je to dobre natočeny film s kulisou F1, kamera me osobně do zadnyho motoristickýho transu neuvrhla, příběh a dej v pohode, Lauda/Bruhl super, prostrihy s dobovými záběry a přiblížení atmosféry tehdejšího závodění rovněž... chybu s návštěvou určitě neuděláte, ale asi bych nečekal adrenalin ala honička v Roninu a pod...
Honičku v Roninovi dávno překonal jeden Gruzínec ve svém amatérském videu. Většina automobilových filmů u mě dopadne blbě, už kvůli technickým detailům, kdy čtyřválec nadabujou V8čkou apod., tak na tohle jsem zvědav.
Tak tady se taky nemůžeš pozastavovat nad detaily typu chybějící svíčka ve spalovacím prostoru, ale to uz si všimne jen petrolhead :-)
ty závody jsem sledoval od roku 1970 a film mi to opět připomněl, úžasnej zvuk, ještě lepší kamera, vůbec mi hlava nebere jak se toto točí, dobový prostřihy bomba, oba herci skvěle zahráli, hodně to se mnou zacloumalo..

10.10.2013, 21:12 |
CRK muSlim: Gravitácia nic moc... pokud je to teda stejnej film jako Gravitace :) V IMAXu jako dobrý, ale vidět to 2D, tak asi bleju...
Kluci,budete se smát,ale já ten film nedokoukal. PO tom,co vyndavali Laudovi plíce se mi udělalo tak zle,že sem kino musel opustit a vše letělo na záchodě. Jak to nakonec dopadlo? Film se líbil i mé paní,stejně jako mě. Může mi někdo prosím dopsat ten konec,jak to dopadlo s jezdci a jejich ženami. Díky moc

17.11.2013, 08:32 |
Sau Na CSFD třetí najlepší film všech dob a nevypadá to že by s ním asi enom tak něco po také době už moc pohlo :)
S odstupem času bych šel znova, to hodnocení je oprávněný:-)
No pamatuju, když byl nejoblíbenějším filmem na CSFD Avatar a dneska je rád za 13. místo... Stejně tak Rivalové budou klesat.
Na filmu jsem byl včera. Musím říct, že i když mě Formule nezajímá, tak to byl velmi zajímavý film, působivě zpracovaný. Prostě výborný životopisný film. Nějakýho Oskara třeba za kameru by si to asi zasloužilo. Ale do nějaké mé TOP to určitě není.
rivalove super,gravitace nic moc......

17.11.2013, 16:22 |
fredh gravitace nic moc??? nechci flame, nebo tak něco, ale gravitace je naprosto dokonalej film svým zpracováním, atmosférou. Příběh je sice nic moc, ale zbytek je prostě 1a
kdy si naposledy seděl v kině a před tebou se otevřelo plátno a ... bylo ticho - neřvalo nějaký střílení, nějaká velkolepá hudba, jen nějaká tečka v dálce jak se přibližuje a v pozadí hrálo cloonyho rádio a do toho ty jeho kecy... a navíc je Sandra ve svým věku pořád pěkná ženská...
Já byl hodně nadšenej z tohodle filmu. Rivalové samosebou taky špica. Nej scéna z rivalů je asi ta jak se jim porouchá auto a laudovi zastaví ti italové. Zajímalo by mě, jestli se to vážně stalo

17.11.2013, 19:08 |
Sau Mr.Scully : Jo, Avatar ale začal klesat po pár dnech po premiéře, u Rivalů je to podle ma teď, měsíc či kolik po premiéře už míň pravděpodobné, resp. řekl bych že sešup o nějakých 10 míst apd. už neproběhne, možná tak o 1-2 místa. Ale uvidíme :)
2 CV: Hunt :-D "He once showed up to a dinner party in a black tie and flip-flops."